Новобудови еліт-класу

21 Червня 2021

Первинний ринок нерухомості в Україні різноманітний. Все частіше забудовники пропонують пропозиції на будь-який смак та ціну. Особливу увагу треба приділити квартирам в ЖК еліт-класу. Нумо розберімося, що ж таке еліт-клас.

Новобудова еліт-класу – це житловий комплекс, який виконаний за унікальним проєктом, при його будівництві використовуються найпередовіші технології, а також екологічно-якісні матеріали. Якщо порівнювати вартість м2 у такому класі, то вона в рази вище, ніж у бізнес-класі. Ціна стартує від 52 тисяч гривень. Хоча ця цінна виправдана рівнем і якістю життя в нерухомості такої категорії.

До розташування новобудов еліт-класу висуваються більш серйозні вимоги, ніж до інших класів ЖК на первинному ринку нерухомості.

Екологічність основний критерій, на який звертають увагу при виборі місця для будівництва. Загалом такі ЖК з’являються поряд з парками, скверами, водоймами, лісами. Крім цього, такі новобудови можуть будувати й поряд з культурно-історичними пам’ятками та в районах зі зручними підводними шляхами. У будинку або поблизу повинні знаходитись продуктові магазини, відділення аптек і банків, бізнес-центри, великі ТРЦ, дитячі сади й школи (такі навчальні заклади переважно приватні).

Наприклад, в Києві новобудови еліт-класу переважно будуються в наступних мікрорайонах – Липки, Оболонська набережна, Поділ, Печерськ.

Якщо в інших класах новобудови встановлюють дитячий майданчик, то в ЖК еліт-класу його замінюють ігровим комплексом, безпечним та екологічним. Об’єкт може розташовуватися також в окремому нежитловому приміщенні новобудови.

Мешканці таких комплексів отримують цілий комплекс послуг для здоров’я: спортзал або клуб; басейн; фітнес-центр; спа салон; тенісний корт або столики; майданчик для мініфутбол, баскетболу або волейболу.

Ці об’єкти можуть розташовуватись в окремих будівлях, в ЖК, на даху, мансардному поверсі або у дворі. Крім спортивних об’єктів прибудинкова територія відрізняється продуманим ландшафтним дизайном. Екологічні матеріали, сучасні освітлювальні прилади, лавочки, статуї та містки, виконані на замовлення, дорогі види рослин та інше.

Такі комплекси обслуговують компанії, які дивляться за станом внутрішніх приміщень та прибудинковою територією. У таких комплексах є підземний паркінг, що за кількістю паркомісць в 1,5 раза й вище перевищують кількість квартир, або гаражні бокси.

Зона паркування з’єднана ліфтами з житловою частиною новобудови. Є гостьовий паркінг, може проєктуватися автомийка, кімната для відпочинку водіїв та шиномонтаж.

Особливу увагу приділяють рівню безпеки. Територію обгороджують високим і міцним парканом, по периметру, на в’їзді, на парковці й у внутрішніх приміщеннях встановлюють відеокамери. Цілодобово працює професійна охоронна служба – в холі, на контрольно-пропускному пункті. Також в холі є консьєрж або адміністратор, у них є кнопки для виклику поліції або оперативної служби охорони.

На територію будинку можна заїхати тільки, якщо хтось із мешканців підтвердить, що знають цю машину. Консьєрж записує номера та фіксує час перебування. У кожного мешканця є свій іменний електронний ключ. Також у кожній квартирі встановлені відеодомофони. У ЖК еліт-класу встановлюють власну котельню, трансформаторну станцію та запас води. Все це роблять для безпеки й зручності мешканців, а також, щоб уникнути критичні ситуації.

Інші новини

Зателефонувати нам!