Новобудови бізнес-класу: чому інвестувати?

11 Червня 2021

Продовжимо розглядати переваги та недоліки новобудов бізнес сегменту.

Девелопери особливу увагу приділяють системі безпеки таких комплексів. Зазвичай у кожній секції або холі є консьєрж або адміністратор. Також територію огороджують і встановлюють по периметру камери відеонагляду. Крім цього, є ще і шлагбаум з контрольно-пропускним пунктом. Інколи мешканці звертаються до послуг охоронних фірм та наймають охоронців території. У квартирах встановлюють відеодомофони, а також у кожного мешканця є електронний ключ.

Для будівництва таких будинків використовують монолітно-каркасну технологію або будують з цільної кладки. Стіни та міжкімнатні перегородки роблять з керамічної повнотілої цегли або силікатної, також можуть використовувати керамічні блоки. Якщо ж забудовники користуються іншими матеріалами, таким як: газобетон, піно блок, панелі, то це веде до зниження класу об’єкта.

Зазвичай кожен будинок бізнес-класу має своє архітектурне рішення. Воно має відповідати архітектурним об’єктам, які знаходяться поруч, а також особливостям природного ландшафту. У таких новобудовах часто використовуються оригінальні дизайнерські й колірні рішення, проєктується вентильований фасад.

Двелопери використовують якісні, дорогі, екологічні та довговічні будівельні матеріали для внутрішнього на зовнішнього оздоблення.

У новобудовах бізнес сегменту на поверсі може знаходитись до 8 квартир. Але в ідеалі їх має бути 4-6. Є певні вимоги й до висоти стель – від 2.75 метрів. В будинках має бути обов’язково 1 вантажно-пасажирський та 1 пасажирський ліфти.

Квартирні двері розміщуються по різні боки від ліфта або по колу. Це створює враження малої кількості сусідів на поверсі.

У ЖК бізнес сегменту можна обрати різні квартири: однокімнатні (45- 70 м2), двокімнатні (65-90 м2), трикімнатні (90-140 м2). Також у деяких проєктах можуть бути 4 й більше кімнатні квартири. Останні поверхи зазвичай відводять для дворівневих або й 3-рівневих апартаментів. Їх площа становить понад 140 кв.м.

Планування квартир набагато краще, ніж в економ чи комфорт класах. Нема прохідних кімнат, вузьких коридорів, суміщених санвузлів. На поверсі, в холі або цокольному поверсі є комори, майданчики для зберігання велосипедів та колясок.

Балкони та лоджії в новобудовах бізнес-класу засклені, скління може бути відсутнім через особливості архітектурного проєкту, присутні варіанти житла з терасами.

Кожна квартира в новобудові бізнес-класу обладнана спеціальною нішею для зовнішнього блоку кондиціонера.

Девелопери пропонують на вибір: квартиру в чорновому або чистовому оздобленні. Незважаючи на те, який варіант оберете, у квартирі є всі необхідні комунікації, системи вентиляції, лічильники, звукоізоляція. Можуть встановити й систему «розумний» дім.

Відзначимо, що енергоощадженню в такому класі приділяють більше уваги, ніж в інших класах. Квартири оснащені трьох- або п’ятикамерними склопакетами, лічильниками тепла. Встановлюють терморегулятори на радіатори опалення.

Інші новини

Зателефонувати нам!