Звукоізоляція приміщень

26 Вересня 2022

Звукоізоляція – це послаблення рівня звуків, які проникають з одного приміщення в інше. Загалом це усі заходи по зниженню рівня проникаючих шумів.

За природою виникнення розрізняють три основні типи появи шумів, уникнути яких можна лише за допомогою правильно підібраного методу звукоізоляції:

  • ударний шум — передається через масивні конструкції (підлога, стіни та стеля). Прикладами такого шуму є: звук кроків, топотіння від сусідів зверху, пересування і падіння предметів;
  • повітряний шум – до нього відносяться шуми, що доносяться з вулиці, а також голоси людей та тварин із сусідньої квартири, музика тощо. Це шуми, що розносяться повітрям;
  • структурний шум – виникає від роботи будь-яких систем і інструментів.

Перш ніж розпочати звукоізоляцію приміщення необхідно визначитися з джерелом звуку чи можливістю виникнення шумів. Найпоши ренішими джерелами гучних звуків зазвичай є: вікна, двері, підлога, стіни, стеля.

Також при звукоізоляції слід брати до уваги матеріал, з яким будуть проводитися роботи. Він також різниться в залежності від природи шумів. Наприклад, від шумоізолюючих матеріалів залежить поглинання ударних шумів (різкі звуки, тупотіння сусідів), при тому, як звукоізолюючі матеріали покликані знижувати акустичні шуми (гучні розмови, музика, ремонтні роботи).

Група компаній “АЛТАНА” займається проектуванням, менеджментом, оформленням дозвільної документації та юридичним супроводом будівництва на кожному етапі. До наших послуг входить допомога клієнту з оформленням незаконного будівництва та перепланування. Крім цього, виконуємо будівельно-монтажні роботи по Києву, маємо власне агентство нерухомості, проводимо технічне обстеження та технічний нагляд за об’єктами, оформлюємо довідки БТІ, технічні паспорти, декларації, ліцензії та дозвіл на будівництво.

Інші новини

image
23 Вересня 2022

Яким вимогам повинні відповідати укриття у закладах освіти?

Читати новину
Зателефонувати нам!