Переваги та недоліки новобудов комфорт класу

28 Травня 2021

Новобудова комфорт класу – проміжний варіант між економкласом та бізнес-класом. Якщо опинились перед вибором, в яку квартиру інвестувати, в економклас чи комфорт, пропонуємо переглянути переваги та недоліки комфорт класу. Проаналізувавши інформацію, буде набагато легше зробити той чи інший вибір.

 

Переваги

Забудовники пропонують більший рівень комфорту проживання при цьому ціна квадратного метра ненабагато більша, ніж в новобудовах економкласу. Також в інвесторів з’являється можливість вибирати планування квартир тому, що їх набагато більше. Крім цього, ЖК комфорт класу мають вищий рівень благоустрою. Передбачені місця для консьєржа, є відео нагляд. Підписуються договори з  компаніями, які обслуговують або створюються ОСББ. Такі новобудови з’являються в місцях з розвиненою інфраструктурою, поряд є школи, садки, магазини, лікарні й т.д.. Також зручна і транспортна розв’язка.

Недоліки

Часто такі будинки будують в спальних районах, які віддалені від центру міста. Тому не завжди є зручно добиратись в центр.

Невідповідність опису реальності. Деякі «хитрі» забудовники намагаються видати житло економкласу за комфорт. Наприклад, заявлено, що в новобудові є підземний паркінг, фітнес-центр і охорона, але на поверсі 12 квартир, немає балконів і при будівництві використані панельні блоки. Знайте, це не комфорт клас.

Інші новини

Зателефонувати нам!