Супровід будівництва торгово-офісного комплексу

7 Вересня 2022

Складнощі, з якими зіштовхнулася Україна, не заважають їй розвиватися та рухатися уперед! Група компаній “АЛТАНА” здійснює комплексний супровід будівництва в Голосіївському районі м. Києва!

 

 

 

 

 

Роботи стартували ще у 2020 році, однак у зв’язку з російським вторгненням, були призупинені. Реалізація задуманого відновилася улітку 2022 року.

 

 

 

 

Передбачається будівництво торгово-офісного комплексу. Однак, в його арсеналі не тільки офіси та торгівельні площадки. Також в ньому планується розміщення готелю, паркінгу, розважальних закладів та закладів громадського харчування.

 

 

 

 

 

Об’єкт, площею в близько 160 000 м2 та зручним місцерозташуванням (центр Києва), підійде як для вирішення бізнесових питань, так і для відпочинку після важкого робочого дня. А наявність готелю сприятиме залученню іноземних туристів до нашої країни!

Інші наші послуги: агентство нерухомостібудівельний проджект-менеджментбудівельно-монтажні роботиархітектурне бюро, технічне обстеження об’єктів та енергоефективністьправова допомогаекспертиза охорони праці підприємстваБТІ та реєстрація права власності.

 

 

Інші статті

Зателефонувати нам!