Відкриття школи “Крила”

21 Вересня 2020

Група “Алтана” проводить завершальні роботи по будівництву школи “Крила”.

Школа “Крила” — про свободу бути собою крізь культуру та історію, технології та інновації, сьогодні та в майбутньому. Знаходиться школа за адресою: вул. Звіринецька, 15/1, Печерський р-н, Київ, Україна. В цій школі діти навчатимуться мати свою думку, формувати її, захищати, пізнати себе, пізнати свої інтереси у житті, навчитися навичок самодисципліни. Допомагають дітям в навчанні куратори. Для того, щоб у дітей завжди був інтерес до навчання куратор вирівнює очікування учня, викладачів та батьків протягом періоду навчання. В школі підсилюють той чи інших освітній напрям, вводять теми та предмети, запрошують відповідних викладачів та формують навантаження.

Школа повністю забезпечує учнів усім необхідним для навчання:

  • підручники та робочі зошити з усіх предметів (англійська та українська мова, література, математика, я досліджую світ);
  • канцелярія (ручки, прості та кольорові олівці, гумки, клей, пензлики, гуаш, акварельні фарби, альбоми для малювання, кольоровий папір та картон);
  • знаряддя для творчості (пластилін, пряжа, гачки та спиці для в’язання, фетр, тканина, голки для шиття та валяння шерсті, канцелярські ножі, ножиці і т.ін)

У школу із собою потрібно принести тільки хороший настрій, зручний одяг для спорту та пляшечку для води.

До послуг групи компаній “Алтана” також входить: будівельно-монтажні роботиархітектурне бюротехнічний нагляд за будівництвомБТІ та реєстрація права власності, і правова допомогаекспертиза охорони праці підприємства.

 

Інші статті

Зателефонувати нам!