Техобстеження КНП “Клінічна лікарня “Психіатрія”

30 Серпня 2022

“АЛТАНА” провела технічне обстеження будівельних конструкцій 7 корпусу Комунального некомерційного підприємства “Клінічна лікарня “Психіатрія”!

 

Адреса: м. Київ, вул. Кирилівська (Фрунзе), 103

Ось так наразі виглядає столичний заклад охорони здоров’я та соцдопомоги. Наші експерти провели детальне обстеження будівлі, виявивши безліч дефектів.

У зв’язку з чим, були надані рекомендації щодо відновлення функціональних експлуатаційних можливостей об’єкту нерухомості.

 

Щоб покращити стан будівлі необхідно провести заходи по капітальному ремонту або реконструкції лікарні.

На підставі проведеного технічного обстеження КНП “Клінічна лікарня “Психіатрія”, “АЛТАНА” приступила до розробки проєктної документації об’єкту для відновлення та поліпшення експлуатаційних характеристик будівлі, а також до приведення медзакладу до європейських стандартів!

Також Ви можете звернутися до нас й з інших питань: агентство нерухомостібудівельний проджект-менеджментбудівельно-монтажні роботиархітектурне бюротехнічний нагляд та науково-технічний супровід будівництва, енергоефективністьправова допомогаекспертиза охорони праці підприємстваБТІ та реєстрація права власності. Будемо раді співпраці!

Інші статті

Зателефонувати нам!