Будівництво котеджного містечка “Bellaggo”

30 Серпня 2022

Група компаній “АЛТАНА” продовжує будівництво котеджного містечка “BELLAGGO”!

“BELLAGGO” – сучасне котеджне містечко, яке знаходиться прямо на березі Десни. Загалом комплекс включає в себе колекцію з 110 комфортабельних котеджів із 8 функціональними плануваннями.

Містечко особливо сподобається тим, хто не полюбляє відгороджуватися високим парканом    від сусідів. У його арсеналі зелені огорожі та цікавий ландшафтний дизайн.

 

Крім того, “BELLAGGO” знаходиться максимально близько до столиці! Тут є причал для катерів, набережна і розташування з виходом до Десни.

Також на території комплексу розташовані: ресторан у води, салон краси, магазин, спортивний та дитячий майданчики. Маючи усе це під боком, можна навіть не виходити за територію містечка!

 

“BELLAGGO” знаходиться усього в 12 км від Києва (10 хвилин їзди), оснащене централізованим водопостачанням та каналізацією, проведені електроенергія та газ.

Під комплекс відведено 12 га землі, на якій розташовано більше 110 будинків.

 

Загальна житлова площа – 12.000 м², із сімома варіантами планувань. Територія містечка закрита.

Що ж до самих котеджів, їх площа складає від 83 до 196 м², наявний центральний пилосос та сім різних видів планувань. Кожен котедж має індивідуальну комплектацію та просторі тераси.

Інші статті

Зателефонувати нам!