На Київщині заасфальтовано об’їзну дорогу поблизу зруйнованого мосту через річку Ірпінь

23 Червня 2022

На Київщині заасфальтовано об’їзну дорогу поблизу зруйнованого мосту через річку Ірпінь

Рух тимчасовою переправою для всіх видів транспорту на трасі М-07 Київ – Ковель було відкрито 29 квітня та відновлено транспортне сполучення до Києва з Гостомеля, Бучі та Бородянки.

Дорожники та військові збудували переправу за два тижні. Наразі ж під’їзні шляхи завдовжки 150 та 125 метрів заасфальтували для зручності всіх, хто рухається цим маршрутом.

Міст на трасі М-07, як і більшість на Київщині, було підірвано на початку війни, щоб не дати ворогу просунутись в бік столиці. На ключових маршрутах в області зведено 20 тимчасових переправ поблизу зруйнованих мостів, також продовжуються роботи з розчищення доріг та вулиць у столичному регіоні.

Група компаній “АЛТАНА” допоможе вирішити будь-яке питання щодо нерухомості: агентство нерухомостібудівельний проджект-менеджментбудівельно-монтажні роботиархітектурне бюротехнічний нагляд та науково-технічний супровід будівництватехнічне обстеження об’єктів та енергоефективністьправова допомогаекспертиза охорони праці підприємстваБТІ та реєстрація права власності.

Інші статті

Зателефонувати нам!