Відкриття дошкільно навчального закладу «Казка» в селі Віта Поштова

3 Вересня 2021

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін разом з гатненською громадою відкрив перший в селі  дошкільний навчальний заклад “Казка” у с. Віта-Поштова.

На урочистій церемонії відкриття також були присутні, голова Фастівської районної державної адміністрації Євген Кабатов, голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко, Гатненський сільський голова Олександр Паламарчук. Цей заклад став одним з найсучасніших садочків району, а ця подія стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків.

У новому дитячому садочку є всі обладнення для дітей: яскраві ігрові кімнати, де малеча із задоволенням гратиметься, спортивні зали, де діти зможуть займатись спортом, зручні та  комфортні спальні місця.

Ми сподіваємось, що саме у цих стінах у діточок з’являться друзі, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть діткам пізнати цей світ, де ще так багато невідомого.

Група компаній “АЛТАНА” надає широкий спектр послуг: будівельний проджект-менеджментбудівельно-монтажні роботиархітектурне бюротехнічний нагляд за будівництвом, БТІ та реєстрація права власності, і правова допомогаекспертиза охорони праці підприємства.

Інші статті

Зателефонувати нам!