Що таке фасад?

26 Березня 2021

Перше враження про будинок складається саме по його зовнішньому вигляду. Це дорівнює тому, як зустрічають людину по «одягу», адже ознайомлення з будь-яким будинком або будівлею починається саме з фасаду. Саме за його зовнішнім виглядом вже можна зрозуміти, що любить його власник, а також які у нього смаки і переваги.

Фасад – це перше, що бачать ваші гості, саме тому він зобов’язаний виглядати презентабельно і охайно.

З метою проектування фасаду, добре себе зарекомендували і широко використовуються такі види будматеріалів: панель; камінь; сайдинг; облицювальну цеглу; штукатурка.

Фасад будинку можна класифікувати за конструктивним якості:
– з цегли або каменю;
– з бетону, монолітні конструкції;
– різноманітні навісні конструкції з вентиляцією, які діляться за ознакою своєї облицювання.
– світлопрозорі;
– так звані медіафасади, які представляють собою кілька встановлених екранів, в сукупності утворюють повноцінне зображення. Це надає споруді модний і сучасний вигляд.

Для естетично приємного оформлення, багато декораторів – професіоналів рекомендують використовувати в будівництві кахлі, або ж ліпнину. Але також для декоративного фасаду підійдуть і звичні штукатурка або фарба.

До послуг групи компаній “АЛТАНА” входить: будівельний проджект-менеджментбудівельно-монтажні роботиархітектурне бюротехнічний нагляд за будівництвом, БТІ та реєстрація права власності, і правова допомогаекспертиза охорони праці підприємства.

Інші статті

Зателефонувати нам!