Оцінка нерухомості: що потрібно знати?

14 Грудня 2020

Співробітники  агентства  «Алтана» з легкістю зможуть провести експертну оцінку  будь-якої нерухомості. У своїй роботі вони спираються  на чинне законодавство України.

Відзначимо, що в агентстві працюють сертифіковані оцінювачі, які орієнтуються в поточній кон’юнктурі та тенденціях ринку нерухомості в цілому. Вони постійно тримають руку на пульсі та відстежують будь-які зміни на ринку нерухомості.

В агентстві «Алтана» ви зможете зробити професійну оцінку ринкової, вартості об’єкта для будь-яких цілей. Зазначимо, що оцінку нерухомості  потрібно робити для оформлення нотаріальних договорів (купівлі-продажу, дарування, оформлення спадщини та інше)  та отримання  кредиту під заставу нерухомості. Крім цього, за оцінкою звертаються у разі судових розглядів або інших майнових суперечок.

Наголосимо, що оцінка нерухомості залежить від багатьох факторів. Насамперед від самого об’єкта оцінки, загального стану нерухомості, місце розташування об’єкта  (місто, смт, село і т.д), район міста, інфраструктури,  транспортної доступності та  типу забудови.

Наші співробітники опираючись на вищезазначені фактори зроблять оцінку, яка допоможе вам зрозуміти реальну вартість вашого майна. Саме від цієї ціни ви зможете надалі відштовхуватись для проведення фінансових операцій.

Які документи необхідні для оцінки об’єктів  нерухомості :

  • копія правовстановлюючих документів (договір купівлі-продажу, свідоцтво про право власності, договір дарування і т.д.);
  • копія технічного паспорта БТІ;
  • копія паспорта та ідентифікаційного коду власника або уповноваженої особи;
  • якщо замовник юридична особа, то необхідно надати установчі та реєстраційні документи.

Які документи необхідні для оцінки земельних ділянок: 

  • документи, які підтверджують право власності;
  • витяг з державного земельного кадастру;
  • копія паспорта та ідентифікаційного коду власника або уповноваженої особи;
  • якщо замовник юридична особа, то необхідно надати установчі та реєстраційні документи.

Якщо ви довіритесь нам, то можете бути впевнені, що ваше майно буде оцінене оперативно, кваліфіковано та точно.

Сертифікат суб’єкта оціночної діяльності: №257/ 18, дата видачі: 26 березня 2018 року.

 

Інші новини

Зателефонувати нам!