Топ-5 причин звернутись в агентство нерухомості

9 Грудня 2020

Якщо у вас є потреба в купівлі, продажі, оренді будь-якої нерухомості неодмінно скористайтесь послугами агентства «Алтана». Наші співробітники – професіонали своєї справи. Ми назвемо основні п’ять критеріїв, навіщо довіряти ріелторам.

По-перше, ріелтор значно зекономить ваш час. Він з легкістю підбере вам нерухомість, яка буде відповідати вашому запиту. Досвідченому ріелтору досить назвати конкретну адресу, щоб зрозуміти, про який тип нерухомості  йде мова. Співробітник нашого агентства  робить підбірку різних варіантів, опираючись на бюджет, розташування та площу. Також він домовляється про зустріч із власником  нерухомості або його довіреною особою.

По-друге, досвідчений ріелтор може  принести в два рази більше прибутку клієнту, ніж розмір його комісії. Так як він вміє ввести торги. З часом ріелтори стають психологами, вони швидко вміють бачити приховані мотиви продавця.  Наприклад, людині терміново потрібно гроші, вона готова продати квартиру швидко, або, навпаки, тягне зі звільненням квартири.  Досвідчений ріелтор   обертає це на вашу користь. Також ріелтори завжди в курсі  актуальних пропозицій, умов кредитування та іпотечних ставок, які пропонують забудовники або представники вторинного ринку нерухомості. Тому вони швидко зможуть вам підібрати відовідний варіант.

По-третє, ріелтори допоможуть вирішити вам і юридичні аспекти. Бо, якщо ви вирішили провести купівлю самостійно, то вам треба буде  зробити наступні операції: зібрати необхідні документи для оформлення договору купівлі-продажу,перевірити правомірність  правовстановлюючих документів, а також  надати докази проведення взаєморозрахунків. Попереджаємо, що  складання одного протоколу угоди може зайняти кілька сторінок з докладним перерахуванням всіляких нюансів, які необхідно врахувати – і це дуже копітка робота, яка вимагає професіоналізму і займає багато часу.

Також досвідчений ріелтор зможе вас вберегти від покупки нерухомості у неблагонадійного забудовника, проведе юридичну консультацію і оформить документи. Зараз на ринку нерухомості є ризик потрапити в руки аферистів,  вони шукають людей, які самі займаються  вирішенням житлових питань без фахівців. Професійні ріелтори швидко розкривають їх махінації.

По-четверте, професійна підтримка необхідна протягом усієї угоди – від моменту оформлення угоди до остаточного підсумкового розрахунку і отримання ключів. Щоб покупець отримав нерухомість в тому вигляді, на який він розраховував, і без «сюрпризів» у вигляді несплачених комунальних послуг, галасливих сусідів і стелі, яка постійно тече, краще довіритись досвідченим фахівцям.

І наостанок звернення в агентство нерухомості значно зекономить ваші кошти. Так, звичайно вам треба буде оплатити послуги ріелтора, але у свою чергу агентство  бере на себе витрати по рекламі об’єкта,

 Повірте, ріелтор не менше, ніж ви зацікавлений в тому, щоб вигідно продати вашу нерухомість.

 

 

 

Інші новини

Зателефонувати нам!