Співпраця ГК «Алтана» та відомої швейної фабрики «Каштан»

7 Жовтня 2020

Група компаній «Алтана» надає допомогу з наданням дозвільної документації для відомої швейної фабрики «Каштан», яка створена в 1947 р і успішно працює на ринку України 65 років.

Сьогодні швейна фабрика «Каштан» один з найбільших, не тільки в Україні, а й за кордоном виробників чоловічих і дитячих сорочок, легкого жіночого асортименту (блузи, спідниці, сукні, сарафани, брюки, костюми та інші вироби), корпоративного одягу, спецодягу ( халати, куртки, штани, фартухи).

Підприємство має закінчений цикл виробництва, оснащений сучасним обладнанням фірм: PFAFF, DURKOPP, ROTONDI, VEIT, KANNEGIESSER і JUKI, що дозволяє використовувати прогресивні технології для виробництва конкурентоспроможних швейних виробів. З огляду на багаторічний досвід співпраці працюють з партнерами з Голландії, Ірландії, Німеччини, Франції, Італії. Чехії, Данії.

Швейна фабрика «Каштан» виготовляє на замовлення класичну, корпоративну і модний одяг різноманітного асортименту з якісних сучасних тканин, по доступнимм цінами.

А також до наших послуг входить: будівельний проджект-менеджментбудівельно-монтажні роботиархітектурне бюротехнічний нагляд за будівництвом, БТІ та реєстрація права власності, і правова допомогаекспертиза охорони праці підприємства.

Інші статті

Зателефонувати нам!