Найбільший в Україні логістичний центр

16 Червня 2021

Розпочалось будівництво першого в Україні логістичного центру з виробництва харчових продуктів «Сільпо Фуд». Центр розташований на об’їзній дорозі Львова біля села Зимна Вода. Наразі відомо, що одним з основних орендарів складських приміщень логістичного центру буде українська торгово-промислова група Fozzy Group, яка володіє мережею супермаркетів «Сільпо» та «Фора». Принцип роботи логістичного центру такий: продукція у великому об’ємі потрапляє у логістичний центр, в ньому її сортують, у тій кількості, яка необхідна конкретному магазину, конкретній мережі, і відправляють. Які ще компанії будуть орендувати центр невідомо, проте В’ячеслав Міщенко підтвердив, що основним орендарем в новому комплексі буде Fozzy Group.

Особливістю цього комплексу є те, що значну його частину становитимуть високотехнологічні середньо- та низькотемпературні склади. Тут будується 63 тис. кв. м сучасних сухих складських приміщень та 21 тис. кв. м – холодильних.

Саме група компаній “Алтана” займається питанням оформлення дозвільної документації та розробленням проектної документації. Після завершення будівництва його площа становитиме 100 тис. квадратних метрів, також буде створено близько 2000 тисяч нових робочих місць.

17 вересня під час робочої поїздки на Львівщину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва логістичного центру

.

Інші статті

Зателефонувати нам!