Група компаній “Алтана” успішно пройшла сертифікацію

14 Січня 2021

Група компаній «Алтана» успішно пройшла сертифікацію по міжнародній системі менеджменту якості і отримала сертифікати відповідності ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015.

Система сертифікації якості ISO – це сертифікація, яка проводиться на відповідність міжнародним стандартам, встановленим Міжнародною Організацією по стандартизації (ISO, International Organization for Standardization).

Наразі на ринку товарів вже безліч різноманітних пропозицій та послуг і що саме вибрати покупцям стає все важче і не зрозуміло. Основний орієнтир є якість продукції і саме її підтверджує сертифікат ISO 9001. Це особливий документ, який гарантує що на підприємстві дотримуються стандарти контролю якості та міжнародні вимоги. Основними принципами ISO 9001 є приділення великої уваги споживача, залученість вищого керівництва, систематичний підхід, мотивація персоналу та прагнення до постійного вдосконалення.

Сертифікат ISO 14001 – документ міжнародного рівня, який видається для підтвердження якості та надійності діючої на підприємстві системи екологічного менеджменту. Наявність на підприємстві сертифіката ISO 14001 свідчить про те, що організація володіє достатньою кількістю ресурсів для здійснення успішної екологічної діяльності свого виробництва.

Для нас це велика подія, яка відкриє для нас нові можливості зростання. Це додаткова впевненість для наших клієнтів в гарантії якості товарів і рівня обслуговування.

 

 

Інші статті

Зателефонувати нам!