Технічна інвентаризація в котеджному містечку «Villaggo»

29 Вересня 2020

Кваліфіковані та сертифіковані інженери групи компаній «Алтана» проводять інвентаризаційні роботи в котеджному містечку Villaggo в селі Білогородка. Технічна інвентаризація в Києві та Україні являється необхідним кроком при узаконенні нерухомості. Група компаній «Алтана» введе документацію та інвентаризацію від початку будівництва.

Villaggo – котеджне містечко, оточене  лісами, водоймами з кристалічно-чистим повітрям. Виглядає містечко в стилі європейського передмістя: котеджі в єдиному архітектурному стилі, зелені огорожі, доглянуті газони, комфортне місце для проживання. Це розвинена інфраструктура, що включає ресторани, магазини, дитячий садок, басейн та багато іншого. Котеджне містечко виграло в  номінації «Кращий креативний дизайн екстер’єру року»!  Самі будинки будують з газоблоку, фасади утеплюють пінополістиролом і обробляють. За бажанням замовника можна зробити індивідуальне планування будинка: для кладких стін використовувати не газоблок, а цеглу, утеплення – пінопласт чи мінеральні вати, дах покрити – керамічною або бітумною черепицею.

.

Історія комплекса

Комплекс Villaggo розташований в с. Шевченкове на території колишнього знатного міста князів – Бєлгорода. За часів Київської Русі тут правив Володимир Великий, князь з династії Рюриковичів і молодший син київського князя Святослава Ігоровича. Історично обумовлено, що енергетика цих земель сприяє успіху і розвитку. Уявіть, цілком можливо, що Ваш будинок знаходиться на тому самому місці, де колись височів палац князя Володимира Великого, це не привід пишатися своїм будинком? Варто також сказати, що Білгород грав одну з ключових ролей в торгово-промисловому, політичному і церковно-єпархіальному житті Київської Русі.

Інші статті

Зателефонувати нам!