Інвентаризація Готелю “Україна”

2 Вересня 2020

Готель “Україна”

Готель «Україна» – чотирьохзірковий готель, розташований у серці Києва – на Майдані Незалежності. Неподалік розташовані найвідоміші київські театри, Секретаріат Президента України, Верховна Рада, Кабінет Міністрів, Національний банк, мерія, головпоштамт, нічні клуби та великі торговельні центри. Збудований за проєктом авторського колективу архітекторів Анатолія Добровольського (керівник), Авраама Мілецького, Бориса Приймака, В. Созанського, А. Косенка; інженерів-конструкторів О. Печенова і Л. Линовича. Офіційне відкриття готелю відбулося 28 вересня 1961 року. На місці, де тепер стоїть готель «Україна», розміщувався Хмарочос Гінзбурга.

Готель «Україна» звернуся за допомогою до нашої компанії «Алтана» і ми відразу відгукнулися. Ми зробили заміри готеля для виготовлення технічного паспорта, приклали всі зусилля та в швидкі терміни видали документ. Технічна інвентаризація в Києві та Україні являється необхідним кроком при узаконенні нерухомості.

Що таке технічний паспорт і для чого він потрібен ?

Технічний паспорт – це документ, що складається на основі матеріалів технічної інвентаризації об’єкта нерухомого майна та містить основні відомості про об’єкт нерухомого майна, такі як:

  • місцезнаходження (адреса) об’єкта;
  • склад;технічні характеристики;план та опис об’єкта;
  • ім’я/найменування власника/замовника;
  • відомості щодо права власності на об’єкт нерухомого майна;
  • відомості щодо суб’єкта господарювання, який виготовив технічний паспорт.

Також, вказується рік споруди і матеріал фундаменту, стін і перекриттів, кількість поверхів, висота, розміри кімнат і нежитлових приміщень. Описується призначення кожного з них. Зазначаються відомості про роботи, які проводилися, у разі перепланування, реконструкції, їх дату і наявність дозволу на проведення. Після отримання будівельного техпаспорта споруди нерухоме майно (реконструйоване чи новозбудоване) буде вводитись в експлуатацію з подальшим отриманням декларації про готовність об’єкта до експлуатації та реєстрацією права власності.

Інші статті

Зателефонувати нам!