Техпаспорти для Київського інституту Національної гвардії України

8 Листопада 2022

В умовах російської збройної агресії “АЛАТАНА” продовжує допомагати нашій країні посилити рівень безпеки та захищеності громадян! Нещодавно наше бюро технічної інвентаризації виготовило техпаспорти для Київського інституту Національної гвардії України.

Київський інститут Національної гвардії України є провідним навчальним закладом Національної гвардії. Наукова діяльність в Інституті спрямована на пошук та використання нових знань в галузі права, правоохоронної діяльності, службово-бойової діяльності сил охорони правопорядку.

Нашими спеціалістами було проведено технічну інвентаризацію приміщень навчального закладу:

  • казарми
  • спальний корпус
  • складське приміщення
  • майстерні
  • їдальня

Група компаній «АЛТАНА» надає послуги з технічної інвентаризації, оцінки вартості нерухомого майна та займається процесами реєстрації права власності. Ми проводимо оцінку вартості нерухомого майна та реєстрацію права власності, а також допомагаємо отримати технічний паспорт.

Крім того, до наших послуг входить: будівельний проджект-менеджментбудівельно-монтажні роботиархітектурне бюротехнічний нагляд за будівництвом, правова допомогаекспертиза охорони праці підприємства.

Запрошуємо вас на безкоштовну консультацію та будемо раді співпраці!

 

Інші статті

Зателефонувати нам!